Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
allazei-se-alexandreio-panepisthmio-thessalonikhs-to-tei-thessalonikhs-sth-sindo

Αλλάζει σε Αλεξάνδρειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στη Σίνδο


Μετά απο πολυετή αιτήματα για τη μετεξέλιξη του Τει Θεσσαλονίκης σε Αει, ο πρύτανης του ιδρύματος κ.Κώστας Βαρσαμίδης δήλωσε πως οι ενέργειες για την αλλαγή σε Αλεξάνδρειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχουν ξεκινήσει και πως θα συσταθεί επιτροπή για την υποβολή συνολικού ιδρυματικού σχεδίου υλοποίησης ακαδημαϊκής ολοκλήρωσης, που αφορά μελέτες σκοπιμότητας και προσδιορισμό παραμέτρων εκπαιδευτικής και υλικοτεχνικής επάρκειας των τμημάτων του Ατειθ.

Ο πρύτανης τόνισε επίσης πως η διαδικασία θα είναι απαιτητική και πρέπει να γίνει σωστά με την βοήθεια και στήριξη των συναδέλφων έτσι ώστε να παρασχεθεί η δυνατότητα αποτελεσματικής και επιτυχημένης διεκδίκησης της αυτοτελούς και αυτοδύναμης παρουσίας του Ατειθ στον πανεπιστημιακό χώρο.

Είναι πλέον φανερό απο την εμπειρία της αναδιάρθρωσης του σχεδίου Αθηνά και την σύσταση του πανεπιστημίου δυτικής Αττικής πως ο χειρισμός και η ακρίβεια αυτής της διαδικασίας θα καθορίσει την το βαθμό επτυχίας αυτής της μετεξέλιξης. Το αλεξάνδρειο έχει ήδη χαρακτήρα και κύρος πράγμα που θα αποτελέσει σημαντικό πλεονέκτημα καθόλη την διάρκεια αυτης της προσπάθεια,ς επιδιώκοντας την ουσιαστική και ακαδημαϊκά δυναμική πορεία του Ιδρύματός .

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →