Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
anoigei-h-foithtikh-leschh-tou-apth

Ανοίγει η φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ

Απο την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσειη φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ όπως ανακοίνωσε το πανεπιστήμιο. Ακολουθεί η ανακοίνωση: 

“Σας ενημερώνουμε ότι η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη (ΠΦΛ) αρχίζει την λειτουργία της, την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου, με καθημερινό ωράριο 8.00 -9.30 (πρωϊνό), 12.30-16.00 (γεύμα) και 18.30-21.00 (δείπνο).Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών μας, έγιναν στη διάρκεια των θερινών διακοπών, ορισμένες σημαντικές παρεμβάσεις και αλλαγές στο χώρο διανομής του φαγητού και ανακατασκευάστηκαν πλήρως οι τουαλέτες των φοιτητών.

Συγκεκριμένα, στη θέση όπου υπήρχε μία μικρή «θυρίδα» παραλαβής του δίσκου, δημιουργήθηκε ένας μεγάλος χώρος παραλαβής του φαγητού, όπου ο κάθε φοιτητής θα επιλέγει τα πιάτα της επιλογής του. Με τον τρόπο αυτό αναμένεται να υπάρχει ταχύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών μας και σημαντική μείωση του χρόνου αναμονής.

Ακόμη, με βάση και τις παρατηρήσεις των φοιτητών στα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια, θα υπάρχει κάθε μέρα η επιλογή ενός λαδερού φαγητού, ώστε να ικανοποιούνται οι ανάγκες των φοιτητών εκείνων που δεν τρώγουν κρέας.
Το εβδομαδιαίο μενού της ΠΦΛ θα βελτιωθεί επίσης σε μεγάλο βαθμό, με βάση και τις παρατηρήσεις των φοιτητών μας στα δύο ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια, στα οποία υπήρξε πρωτόγνωρα μεγάλη συμμετοχή.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ο Πρύτανης, το ΔΣ της ΠΦΛ και όλοι οι εργαζόμενοι, σε συνεργασία με την ανάδοχο εταιρία σίτισης, νοιαζόμαστε για τους φοιτητές μας και καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνεχή βελτίωση της λειτουργίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΠΦΛ.

Παρακαλούμε όλους τους φοιτητές που επιθυμούν να σιτίζονται στην ΠΦΛ, να υποβάλουν άμεσα ηλεκτρονικά αίτηση εγγραφής στη διεύθυνση https://register.auth.gr/dining-info, μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου. Προς το παρόν και μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, ισχύουν οι εγγραφές της προηγούμενης χρονιάς και οι φοιτητές θα εισέρχονται στην ΠΦΛ με την επίδειξη του «πάσο». Για τους πρωτοετείς φοιτητές η είσοδος θα επιτρέπεται με την επίδειξη της βεβαίωσης εγγραφής. Η ηλεκτρονική εγγραφή των φοιτητών που επιθυμούν να σιτίζονται είναι απαραίτητη για την ομαλή λειτουργία της ΠΦΛ.

Ευχόμαστε σε όλες και όλους σας, καλή ακαδημαϊκή χρονιά με Υγεία και Πρόοδο.”

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →