Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
apokalufthhke-to-atomo-pisw-apo-th-mazikh-antigrafh-ergasiwn-sto-panpatrwn

Αποκαλύφθηκε το άτομο πίσω από τη μαζική αντιγραφή εργασιών στο παν.Πατρών

Τον εγκέφαλο πίσω απο την μαζική αντιγραφή εργασιών φαίνεται να εντόπισαν οι αρμόδιοι του πανεπιστημίου Πατρών. Το άτομο φαίνεται να είναι φοιτητής του ιδρύματος που συνεργαζόταν με φροντιστήριο της πόλης που εκπονεί πανεπιστημιακές εργασίες. Αρχικά ο φοιτητής πούλησε την ίδια εργασία σε 20 μαθητές έναντι του ποσού των 100 ευρώ. Στη συνέχεια απο το ένα χέρι στο άλλο και με μαζική αντιγραφή η εργασία έφτασε να είναι στη κατοχή 106 πρωτοετών φοιτητών οι οποίοι παρουσίασαν την εργασία για δική τους. 

Ο φοιτητής που πούλησε τις εργασίες ανακαλύφθηκε απο απολογίες συμφοιτητών του μετά το σκάνδαλο που προκλήθηκε στο πανεπιστήμιο. Το μέλλον του σπουδαστή βρίσκεται στα χέρια της Σύγκλητου Πανεπιστημίου Πατρών οι οποίοι θα αποφασίσουν εάν θα αποκλείσουν τον φοιτητή απο τρεις εξεταστικές περιόδους ή αν θα διαγραφεί οριστικά απο το ίδρυμα.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →