Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
diagwnismos-cruiseinn-foithtes-kai-epicheirhmaties-anaptusoun-epicheirhmatikes-idees-sto-aigaio

Διαγωνισμός CruiseInn: Φοιτητές και επιχειρηματίες αναπτύσουν επιχειρηματικές ιδέες στο Αιγαίο

Ο διαγωνισμός CruiseInn, πραγματοποιείται σε ένα κρουαζιερόπλοιο που διασχίζει το Αιγαίο. Δυνατότητα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι επιθυμούν να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να γνωρίσουν καλύτερα το κόσμο του επιχειρείν.

Για τρίτη χρονιά πραγματοποιείται ο διαγωνισμός “hackathon”, το πρόγραμμα που στοχεύει στην ανάπτυξη νέων startups στον τουρισμό, την οινογαστρονομία και την Ναυτιλία. Οι τομέις αυτοί έχουν επιλεχθεί απο τη CruiseInn και Celestyal Cruises διότι έχουν αναγνωριστεί ως συνεχώς αναπτυσόμμενοι κλάδοι στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις 23-29 Ιουνίου και οι συμμετοχές θα διαρκέσουν εώς της 15 Μαίου. Η πρωτοβουλία αναφέρεται σε φοιτητές,απόφοιτους και νέους επαγγελματίες ετών 18-30 που σχετίζονται με τη πληροφορική,το design, το τουρισμό,τη ναυτιλία, των τροφίμων και ποτών, του Business η του μαρκετινγκ και θέλουν είτε να υλοποιήσουν την ιδέα τους, έιτε να συνεισφέρουν τις δεξιότητες τους στη δημιουργία μιας νέας startup. 

Τα μέρη που θα επισκεφθούν οι διαγωνιζόμενοι φέτος κατα τη διάρκεια του ταξιδιού είναι η Σμύρνη, Τσεσμέ, Μύκονο, Σαντορίνη, Ναύπλιο, Χανιά και η Ρόδος. Στο καράβι θα βρίσκονται μέντορες με εμπειρία πάνω σε διάφορους τομείς οι οποίοι θα βοηθούν και θα συμβουλεύουν τους συμμετέχοντες. Ακόμα, θα τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν επαφή με τα τοπικά οικοσυστήματα να ανταλλάξουν ιδέές και να λάβουν κριτικές απο τους ντόπιους.

Οι συμμετέχοντες θα είναι 35 και μέσα στις 7 μέρες του ταξιδιού θα πρέπει να επιλέξουν την ομάδα με την οποία θα συνεργαστούν για να καλλιεργήσουν μια επιχειρηματική ιδέα και να “περάσουν” τις δοκιμασίες που θα τους δωθούν. Στο τέλος οι ιδέες και οι εργασίες που έγιναν θα βαθμολογηθούν απο μια κριτική επιτροπή ώστε να βγούν οι τρεις καλύτερες ομάδες οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να συνεργαστούν με τους επιχειρηματικούς σύμβουλους του CruiseInn και η νικήτρια ομάδα η οποία θα λάβει και το χρηματικό ποσό των 3.500ευρώ μια χορηγία της Celestyal Cruises. 

Πρίν γίνει εκκίνηση του ταξιδιού, το CruiseInn μαζί με νέα στελέχη απο τον τεχνολογικό και επιειρησιακό χώρο θα πραγματοποιήσει ένα bootcamp για να προετοιμάσει τους διαγωνιζόμενους.Το πρόγραμμα και οι μέντορες που θα βρίσκονται εκεί έχουν ξεκιμήσει να ανακοινώνονται στη σελίδα και τα social media του CruiseInn.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα CruiseInn περιλαμβάνει επίσης και ένα εκπαιδευτικό bootcamp, το οποίο θα πραγματοποιηθεί πριν την αναχώρηση της επιχειρηματικής κρουαζιέρας. Με τη συμμετοχή νέων στελεχών από τον χώρο του τεχνολογικού και παραδοσιακού επιχειρείν θα προετοιμάσει τους επιβάτες του CruiseInn πάνω στα βασικά επιχειρηματικά concepts.Το πρόγραμμα και οι συμμετέχοντες μέντορες έχουν ήδη ξεκινήσει να ανακοινώνονται σταδιακά στην ιστοσελίδα και στα social media του CruiseInn.

Το CruiseInn συνδιοργανώνεται από το ThinkBiz, τον πρώτο σύλλογο επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα με έδρα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, και την Celestyal Cruises. Υποβάλεται αίτηση εδω: www.getcruiseinn.com/?2017

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →