Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
lhpsh-metrwn-gia-thn-apofugh-diexagwghs-paranomwn-energeiwn-sto-chwro-tou-apth

Λήψη μέτρων για την αποφυγή διεξαγωγής παράνομων ενεργειών στο χώρο του ΑΠΘ

Μετά τα πρόσφατα επεισόδια και τις καταγγελίες μαθητών και καθηγητών για διεξαγωγή παράνομων πράξεων στους χώρους του πανεπιστημίου, η σύγκλητος και το πρυτανικό συμβούλιο του ΑΠΘ συζήτησαν στις 31/8/2017 για το σοβαρό θέμα των περιστατικών διακίνησης ναρκωτικών ουσιών σε υπαίθριους χώρους της πανεπιστημιούπολης ΑΠΘ. Τα περιστατικά ολοένα και αυξάνονται με αποτέλεσμα η κατάσταση να έχει ξεφύγει στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου πράγμα που συνιστά άμεση παρέμβαση απο τους αρμόδιους του ιδρύματος.

Τα δύο σώματα σύγκλητος και πρυτανικό συμβούλιο επιβεβαίωσαν προηγούμενες αποφάσεις τους ότι το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο από τα αρμόδια όργανα της πολιτείας και αποφάσισαν ομόφωνα να απευθύνουν έγγραφη πρόσκληση προς τον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και τη γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης, για συνεχή παρέμβαση και διενέργεια ελέγχων των αρμόδιων οργάνων της αστυνομίας εντός της πανεπιστημιούπολης, αποκλειστικά και μόνο προς αντιμετώπιση του προβλήματος διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Ο χρόνος θα δείξει εάν η πολιτεία αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τη κατάσταση με στοχευμένες δράσεις ώστε τα κρούσματα τέτοιων ενεργειών να εξαλυφθούν με το χρόνο απο το πανεπισημιακό ίδρυμα, ώστε μαθητές και καθηγητές να νιώθουν ασφαλή μέσα στο χώρο.


Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →