Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
sth-lista-shanghai-me-ta-pagkosmiws-kalutera-oikonomika-idrumata-to-oikonomiko-panepisthmio-athhnwn

Στη λίστα Shanghai με τα παγκοσμίως καλύτερα οικονομικά ιδρύματα το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Στη διεθνή λίστα κατάταξης Shanghai βρέθηκε το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπως αναφέρει το “ΒΗΜΑ”, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο του ιδρύματος. 

Η λίστα Shanghai (Academic Ranking of World Universities) είναι μια απο τις πιο έγκυρες στο κόσμο, κατατάσσοντας 4000 ιδρύματα απο 52 επιστημονικά πεδία απο όλο το κόσμο.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο βρέθηκε στη παγκόσμια κατάταξη 151-200 της λίστας, στη κατηγορία των οικονομικών επιστημονικών πεδίων μαζί με άλλα γνωστά ιδρύματα όπως το Free University του Βερολίνου, το Heidelberg University, το Queen Mary University London, και των Χρηματοοικονομικών, μαζί με άλλα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, όπως το Technical University of Munich, το University College London, το University of Strathclyde και το University of Vienna.

Η λίστα συντάσσεται με στοιχεία που λαμβάνει απο τη βάση της Web Of Science. Τέτοια στοιχεία είναι ο αριθμός των ετεροαναφορών, οι δημοσιεύσεις απο διεθνείς συνεργασίες, ο αριθμός των δημοσιεύσεων και ο αριθμός των βραβείων που κατέχει το επιστημονικό προσωπικό του πανεπιστημίου.

Μετά τη διάκριση του ιδρύματος ο πρύτανης του οικ.παν αθηνών Εμμανουήλ Γιακουμάκης δήλωσε:”Η διεθνής αναγνώριση που απολαμβάνει το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών για ακόμη μία φορά είναι αποτέλεσμα πολυετούς προσπάθειας των μελών του, συχνά σε συνθήκες ιδιαίτερα δύσκολες. Η αναγνώριση αυτή ενθαρρύνει όλους μας στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας. Η διεθνής καλή φήμη των Ελληνικών Πανεπιστημίων αποτελεί πνευματικό κεφάλαιο για τη χώρα και εφαλτήριο προόδου της”.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →