Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
tei-krhths-ekdhlwsh-afierwmenh-sta-futa-me-titlo-hmera-mageias-twn-futwn

ΤΕΙ Κρήτης: εκδήλωση αφιερωμένη στα φυτά με τιτλο Ημέρα μαγείας των φυτών

Την Κυριακή 21.5.2017 και ώρα 10.30 στο Αγρόκτημα ΤΕΙ Κρήτης(περιοχή εσταυρωμένου, Ηράκλειο) θα πραγματοποιηθεί για 3η συνεχόμενη χρονιά η εκδήλωσή αφιερωμένη στα φυτά “ Ημέρα Μαγείας των Φυτών” την οποία οργανώνουν φοιτητές της Γεωπονικής Σχολής του ΤΕΙ κρήτης δια του τμήματος γεωπόνων και η διεύθυνση αγροκτήματος του ΤΕΙ κρήτης.

Η εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στα φυτά έχει καθιερωθεί και γιορτάζεται παγκόσμια κάθε δύο χρόνια μεταξύ 3 και 31 Μαίου. Σκοπός της εκδήλωσης είναι να προσελκύσει τους λάτρεις των φυτών, παιδιά και νέους ώστε μέσα απο βιωματικές δράσεις να μάθουνε τη σημασία των φυτών στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας και πόσο μπορούμε να αναβαθμίσουμε το επίπεδο της υγείας μας εντάσσοντας τα στη διατροφή μας.

Ακόμα σκοπός είναι να γίνει κατανοητή η επιστήμη των φυτών μέσω του αγροδιατροφικού τομέα για το κοινωνικό, περιβαλλοντικό και οικονομικό τοπίο της χώρας. Στην εκδήλωση συμμετέχουν:

  • το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης,
  • το Πειραματικό Γενικό Λύκειο Ηρακλείου
  • το Δ2 Τμήμα του 52ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου και
  • το 75ο Νηπιαγωγείο Ηρακλείου

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →