Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
to-tei-dutikhs-elladas-sto-diagwnismo-formula-student-sae

Το Τει Δυτικής Ελλάδας στο διαγωνισμό Formula Student SAE

Το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας μετά απο πρωτοβουλία του σε συνεργασία με τον επικεφαλή της ομάδας καθηγητή Σπύρο Συρμακέση, πρόεδρο του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων και Ερευνας (ΕΛΚΕ) ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και τον Καθηγητή του Εργαστηρίου Μηχανικής, Υλικών και Μηχανών Σωτήρη Τσίρκα, δημιούργησαν μια ομάδα η οποία θα συμμετέχει στο πρόγραμμα Formula Student, η οποία είναι και η πρώτη σε όλη τη χώρα που λαμβάνει μέρος.

Η ομάδα FRONE TEAM όπως ονομάστηκε αποτελείτε απο προπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος μηχανολόγων μηχανικών που ασχολούνται με τη μηχανολογία και το μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Ο θεσμός της Formula Student SAE θεμελιώθηκε το 1981 από τη Society of Automotive Engineers στις ΗΠΑ και αποτελεί γεγονός όπου πανεπιστήμια απο όλο το κόσμο συναγωνίζονται σε διεθνείς διαγωνισμούς προσελκύοντας καταρτισμένους κριτές και κοινό απο όλο το κόσμο. Σκοπός των φοιτητών είναι να δημιουργήσουν ένα μονοθέσιο αγωνιστικό αμαξίδιο όπου νικήτρια ομάδα θεωρείται αυτή που θα διαπρέψει και στους δύο τομείς σχεδιασμού και κατασκευής.

Η Formula SAE είναι μία ολοκληρωμένη μηχανολογική εφαρμογή υψηλών προδιαγραφών ερευνητικού χαρακτήρα. Θεωρείται η γνώση που πρέπει να αποκτήσουν οι απόφοιτοι μηχανικοί, προκειμένου να μεταβούν από το πανεπιστήμιο στο χώρο εργασίας. 

Τα παιδιά της ομάδας FRONE TEAM θα παρουσιαστούν επίσημα την Παρασκευή 12 Μαίου στο ξενοδοχείο “Βυζαντινό” και στοχεύουν στην απόκτηση γνώσεων και εμπειριών που σχετίζονται με το αντικείμενο το μηχανολόγου μηχανικού, ώστε να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο διαγωνισμό. 

Σκοπός της ομάδας είναι να συμμετάσχει κάθε χρόνο στις διοργανώσεις του θεσμού Formula Student SAE με μεγαλύτερες αξιώσεις και με όραμα τη διεκδίκηση υψηλών θέσεων στην κατάταξη των συμμετεχόντων.


Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →