Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
xekinoun-stis-3-septembrh-oi-eggrafes-gia-to-scholeio-metanastwn

Ξεκινούν στις 3 Σεπτέμβρη οι εγγραφές για το σχολείο μεταναστών.

Απο 3 Σεπτέμβρη ξεκινούν οι εγγραφές για το κυριακάτικο σχολείο μεταναστών το οποίο εδώ και 13 χρόνια παρέχει δωρεάν εκμάθηση της ελληνικής, της αγγλικής και της γερμανικής γλώσσας σε ενήλικους μετανάστες, πρόσφυγες, αλλά και ντόπιους αναλφάβητους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της συντονιστικής ομάδας.

Το ακαδημαικό έτος 2016, 400 μαθητές απο όλες τις χώρες του κόσμου παρακολούθησαν μαθήματα είτε για αρχάριους, είτε για προχωρημένους. Το σχολείο βρίσκεται στην οδό Άργους 145, λειτουργεί κάθε κυριακή και προετοιμάζει όσους επιθυμούν για τις εξετάσεις που διοργανώνονται μία φορά το χρόνο απο το υπουργείο παιδείας. 

Οι δάσκαλοι του σχολείου είναι είτε καθηγητές, είτε άτομα που θέλουν να συνεισφέρουν και εργάζονται εθελοντικά . Ταυτόχρονα λειτουργεί και ομάδα νομικής υποστήριξης για τους μετανάστες, όπως επίσης διοργανώνονται δράσεις και εκδηλώσεις διεκδίκησης διακιωμάτων. Φέτος η 11η αντιρατσιστική γιορτή θα λάβει μέρος στην ανώτατη σχολή καλών τεχνών (πειραιώς 256) στις 23 και 24 Σεπτέμβρη με συναυλίες,συζητήσεις,παιδότοπο και διεθνή κουζίνα.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →