Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
xekinoun-th-deutera-oi-epanalhptikes-exetaseis-gia-thn-eisodo-sth-tritobathmia-ekpaideush

Ξεκινούν τη δευτέρα οι επαναληπτικές εξετάσεις για την είσοδο στη τριτοβάθμια εκπαίδευση

Όσοι δε κατάφεραν να παρευρεθούν τον Ιούνιο σε κάποιο μάθημα των πανελλαδικών εξετάσεων λόγω κάποιου προβλήματος ή θέματος υγείας θα έχει τη δυνατότητα να επαναξεταστεί ώστε να διεκδικήσει μια θέση σε πανεπιστήμιο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι επαναληπτικές εξετάσεις ξεκινούν τη δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου και τελειώνουν στις 9. Είναι γνωστό πως όσοι επιθυμούν να εξεταστούν θα εξεταστούν σε όλα τα μαθήματα και όχι μόνο σε αυτό που απουσίαζαν.

Το υπουργείο παιδείας ανακοίνωσε πως ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται για όλα τα μαθήματα η 16.00 μ.μ. Η προσέλευση των υποψηφίων στις αίθουσες εξέτασης γίνεται 30 λεπτά τουλάχιστον πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος ορίζεται σε τρεις ώρες.

Επισημαίνεται ακόμα, πως οι υποψήφιοι εσπερινών λυκείων θα διαγωνιστούν μαζί με τους υποψηφίους των ημερησίων λυκείων, ανεξάρτητα με την κατηγορία που επέλεξαν να εξεταστούν. Η ύλη και τα θέματα θα είναι ίδια και θα διεκδικούν τις ίδιες θέσεις εισαγωγής.

Οι εξεταζόμενοι υποχρεούνται να έχουν μαζί τους το δελτίο εξεταζόμενου και την ταυτότητα η το διαβατήριο τους.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →