Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
ti-prepei-na-gnwrizoun-oi-prwtoeteis-gia-to-foithtiko-paso

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι πρωτοετείς για το Φοιτητικό Πάσο

Οι νεοεισαχθέντες φοιτητές με την ολοκλήρωση της εγγραφής τους θα παραλάβουν από την αρμόδια γραμματεία του Τμήματος τους την βεβαίωση πρόσβασης.

Όταν θα παραλάβετε την βεβαίωση πρόσβασης θα σας δοθεί, επίσης από τη Γραμματεία του αντίστοιχου τμήματος σας, ένα Username και ένα Password. Με αυτά θα έχετε πρόσβαση σε διάφορες ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Εκπαιδευτικού Ιδρύματος στο οποίο ανήκετε. Επιπλέον, με τα ίδια θα μπείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας submit-academicid.minedu.gov.gr για την έκδοση του φοιτητικού πάσο.

Κατά την υποβολή της ηλεκτρονικής σας αίτησης θα σας δοθεί η δυνατότητα να επιλέξετε εσείς το σημείο παράδοσης του φοιτητικού σας πάσο. Το σημείο παράδοσης θα το επιλέξετε εσείς μεταξύ όλων των διαθέσιμων ανά την Επικράτεια.

Έπειτα, η αίτησή σας, για την έκδοση του πάσο, θα πρέπει να περάσει από έγκριση στην γραμματεία του τμήματος σας. Όταν εγκριθεί το φοιτητικό πάσο θα βρίσκεται στο σημείο διανομής, που επιλέξατε, περίπου μετά από 5-7 εργάσιμες ημέρες.

Κατά την παραλαβή της Ακαδημαϊκής σας Ταυτότητας θα πρέπει να επιδεικνύεται την αστυνομική σας ταυτότητα και να αναφέρετε τον μοναδικό αριθμό της αίτησης σας και τον 6ψήφιο κωδικό PIN, τον οποίο θα έχετε λάβει με sms και e-mail.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →