Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής

Περί...

Η ιστοσελίδα Εϊμαι Φοιτητής ξεκίνησε επίσημα την λειτουργία της τον Αύγουστο του 2011. Δημιουργός και οραματιστής είναι ο Δημήτριος Σελημίδης, Web Developer και απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Βασικός πυλώνας της ιστοσελίδας είναι η συνέχιση της τότε προσπάθειας για την δημιουργία μιας φοιτητικής ιστοσελίδα από ομάδα φοιτητών, την Π.Α.Φ Fun. Μετά τα 2 χρόνια λειτουργίας της ιστοσελίδας, η προσπάθεια εγκαταλείφτηκε. Έτσι, γεννήθηκε η ιδέα της δημιουργίας του Είμαι Φοιτητής.

Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα της σελίδας συλλέχθηκαν από το διαδίκτυο, ύστερα από αρκετό κόπο και χρόνο. Σκοπός και στόχος μας είναι η καθημερινή ενημέρωση και η παροχή πληροφοριών σε ό,τι συμβαίνει γύρω από θέματα εκπαίδευσης, παιδείας, πανεπιστημίων, ΤΕΙ. Δεν θα μπορούσε να λείπει η ψυχαγωγία και η διασκέδαση για τον ελεύθερο χρόνο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας στηρίζουν και μας υποστηρίζουν με οποιοδήποτε τρόπο. Ευχαριστούμε τους φοιτητές που μας στέλνουν δικά τους άρθρα, μας ενημερώνουν για γεγονότα και μας βοηθούν να βρούμε πληροφορίες όπου μπορούν. Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας επιλέγετε για την ενημέρωση σας. Περιμένουμε τα δικά σας μηνύματα.

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →