Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
2013-eyxes-gia-to-neo-etos

2013 ευχές για το νέο έτος

Σε λίγες ώρες αποχαιρετούμε το 2012, ένα έτος γεμάτο ανατροπές στον χώρο της Παιδείας αλλά και στην γενικότερη επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης της Ελλάδας. Μέσα στο 2012 επιχειρήθηκε να νοικοκυρέψουν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, που μέχρι πριν λίγα χρόνια τα ιδρύματα λειτουργούσαν χωρίς ουσιαστικό έλεγχο από το υπουργείο παιδείας.

Σήμερα δεν θα ασχοληθούμε με τα πολιτικά, οικονομικά ή θέματα της παιδείας. Είναι μια μέρα χαράς για όλους τους νέους που περνάνε τις τελευταίες ώρες του 2012 μαζί με την οικογένεια τους και τους φίλους τους. Έπειτα από τέσσερεις μήνες μακριά από το ζεστό, οικογενειακό σπίτι, απολαμβάνουμε ζεστό φαί, καθαρό σπίτι και την περιποίηση της μανούλας. Γεμίζουμε μπαταρίες για την εξεταστική που μας έρχεται και περιμένουμε με ανυπομονησία το καλοκαίρι, το οποίο το κατηγορούμε όταν έρχεται αλλά δεν μπορούμε και χωρίς αυτό.

Η ομάδα του EimaiFoititis.GR σας εύχεται το 2013 να είναι ένα έτος μοναδικό, δημιουργικό και ανατρεπτικό. Να έχετε όλοι υγεία, ευτυχία και να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας. Για τους τελειόφοιτους ευχόμαστε καλό πτυχίο ενώ για τους νέους φοιτητές καλή δύναμη στην γεμάτη ένταση φοιτητική ζωή. Για τους μαθητές της Γ' Λυκείου, λίγη υπομονή και καλό κουράγιο στον αγώνα που θα δώσουν τους επόμενους μήνες ώστε να μπουν στην Σχολή της επιθυμίας τους.

Μην ξεχνάτε… Να διεκδικείτε τα δικαιώματα σας και να ενεργείτε συλλογικά για το καλό όλης της νεολαίας.

Καλή Χρονιά,
Συντακτική ομάδα EimaiFoitits.GR

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →