Δημιουργούμε νόστιμο και γρήγορο κέικ, χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις σε υλικά και προετοιμασία. Μπορεί να συνοδευτεί με λιωμένη σοκολάτα και τρούφα, με άχνη ή ό,τι άλλο προσθέσει η φαντασία σας.
Λιώνουμε το βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου και το βάζουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε την ζάχαρη και το αναμιγνύουμε καλά με ένα μίξερ. Έπειτα, ρίχνουμε τα αυγά και το γάλα στο μπολ και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Τέλος ρίχνουμε τις βανίλιες και την φαρίνα. Βουτυρώνουμε μια φόρμα ώστε να μην μας κολλήσει το κέικ και ρίχνουμε το μείγμα μέσα. Προσθέτουμε το κακάο και το ανακατεύουμε λίγο με κουτάλα ώστε να διασκορπιστεί. Τέλος, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Σε περίπτωση που σας κολλήσει στην φόρμα, περάστε λιωμένη σοκολάτα από πάνω για να καλύψετε τις ατέλειες!Για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν φίλους ή να συνοδεύσουν το θαλασσινό τους γεύμα με μια αντίστοιχη σαλάτα, η γαριδοσαλάτα φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα.
Παρόμοια συνταγή με τις κρέπες, οι βάφλες είναι ένα ωραίο γλύκισμα που ετοιμάζεται σε λίγα μόνο λεπτά και χορταίνει περισσότερο από τις κρέπες. Οι βάφλες είναι πιο υγιεινές γιατί δεν χρειάζονται τηγάνισμα με λάδι ή βιτάμ, όπως οι κρέπες.
Όταν θέλετε ένα μικρό, απολαυστικό και χορταστικό γλυκό, οι κρέπες είναι η λύση. Ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα και δεν απαιτούν πολλά υλικα.