Ένα γρήγορο και νόστιμο ορεκτικό, με υλικά που έχει κάθε σπίτι, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το προθερμαίνουμε. Κόβουμε το τυρί σε ορθογώνιο σχήμα, περίπου 2-3cm πάχος. Το βρέχουμε και απευθείας το περνάμε από αλεύρι για να κολλήσει πάνω του. Μετά το βάζουμε στο τηγάνι και περιμένουμε να ροδίσει. Έπειτα, το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά ώστε να ροδίσει και από εκεί. Το σερβίρουμε με λεμονί.
Δώστε λίγη προσοχή στο τηγάνισμα, γιατί μπορεί να πιτσιλάει το λάδι, λόγω του νερού
Για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν φίλους ή να συνοδεύσουν το θαλασσινό τους γεύμα με μια αντίστοιχη σαλάτα, η γαριδοσαλάτα φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα.
Από τα πιο αγαπημένα συνοδευτικά για πολλούς σε ταβέρνες και εστιατόρια. Τηγανιτά κολοκυθάκια με κουρκούτι συνοδευόμενα από τζατζίκι.
Όσοι προτιμούν μια σαλάτα πλούσια σε χρώματα αλλά και θρεπτικά με βιταμίνες C και Α, μπορούν να δοκιμάσουν μια σαλάτα με πιπεριές