Όσοι προτιμούν μια σαλάτα πλούσια σε χρώματα αλλά και θρεπτικά με βιταμίνες C και Α, μπορούν να δοκιμάσουν μια σαλάτα με πιπεριές
Κόβουμε κατά μήκος τις πιπεριές και αφαιρούμε τα σπόρια. Τις βράζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 5 λεπτά. Καθαρίζουμε τα κρεμμύδια και τα κόβουμε σε φέτες. Βράζουμε το 1 κιλό ξίδι με ½ νερό και το αφήνουμε να κρυώσει. «παίρνουμε γυάλινο βάζο , βάζουμε μια στρώση πιπεριές λίγα κρεμμύδια κομματάκια ραπανάκι και συνεχίζουμε ώσπου να τελειώσουν. Αδειάζουμε το βάζο το ξίδι και το βάζουμε για λίγες ώρες στον ήλιο. Έπειτα το σκεπάζουμε και το φυλάμε σε δροσερό μέρος.
Η κλασσική, παραδοσιακή σαλάτα, πλούσια σε θρεπτική αξία και αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής, με άρωμα Ελλάδας.
Η πικάντικη πατατοσαλάτα είναι μια χορταστική σαλάτα και αποτελεί συνοδευτικό πιάτο για τα γεύματα σας.
Για τους λάτρεις της υγιεινής διατροφής, η σαλάτα με βραστά λαχανικά είναι ένας γευστικός συνδυασμός πλούσιος σε πρωτεΐνες και βιταμίνες. Χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία και με λίγες θερμίδες έχουμε μια απολαυστική σαλάτα