Φτιάξτε μια γρήγορη, ατομική πίτσα χωρίς να φτιάχνετε ζυμάρι, χωρίς να γεμίζετε αλεύρια, και εντυπωσιάστε
Βάζουμε πρώτα την κέτσαπ (αν θέλουμε μπορούμε και φρέσκια ντομάτα τριμμένη) τις ροδέλες ντομάτας πάνω στην τορτίγια μετά το κασέρι,την γαλοπούλα,τις πιπεριές,τα μανιτάρια και τις ελιές. Ρίχνουμε ρίγανη αν θέλουμε και βασιλικό, βάζουμε την τορτίγια στον φούρνο στους 150 βαθμούς Κελσίου και ψήνουμε για 20 λεπτά
Ένα διαφορετικό συνοδευτικό για το θαλασσινό γεύμα μας και παρέα με ούζο, αποτελεί η σαλάτα με μύδια.
Όσοι προτιμούν μια σαλάτα πλούσια σε χρώματα αλλά και θρεπτικά με βιταμίνες C και Α, μπορούν να δοκιμάσουν μια σαλάτα με πιπεριές
Για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν φίλους ή να συνοδεύσουν το θαλασσινό τους γεύμα με μια αντίστοιχη σαλάτα, η γαριδοσαλάτα φτιάχνεται γρήγορα και εύκολα.
Η κλασσική, παραδοσιακή σαλάτα, πλούσια σε θρεπτική αξία και αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής, με άρωμα Ελλάδας.