Ένα γρήγορο και νόστιμο ορεκτικό, με υλικά που έχει κάθε σπίτι, χωρίς ιδιαίτερο κόπο.
Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και το προθερμαίνουμε. Κόβουμε το τυρί σε ορθογώνιο σχήμα, περίπου 2-3cm πάχος. Το βρέχουμε και απευθείας το περνάμε από αλεύρι για να κολλήσει πάνω του. Μετά το βάζουμε στο τηγάνι και περιμένουμε να ροδίσει. Έπειτα, το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά ώστε να ροδίσει και από εκεί. Το σερβίρουμε με λεμονί.
Δώστε λίγη προσοχή στο τηγάνισμα, γιατί μπορεί να πιτσιλάει το λάδι, λόγω του νερού
Όταν θέλετε ένα μικρό, απολαυστικό και χορταστικό γλυκό, οι κρέπες είναι η λύση. Ετοιμάζονται γρήγορα και εύκολα και δεν απαιτούν πολλά υλικα.
Η κλασσική, παραδοσιακή σαλάτα, πλούσια σε θρεπτική αξία και αναπόσπαστο κομμάτι της μεσογειακής διατροφής, με άρωμα Ελλάδας.
Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν μια Ρουμελιώτικη σαλάτα με ψαράκι και πατάτες και να την συνοδέψουν με λίγο τσίπουρο ή ούζο
Ένα διαφορετικό συνοδευτικό για το θαλασσινό γεύμα μας και παρέα με ούζο, αποτελεί η σαλάτα με μύδια.