Φοιτητής, σχολές, ταινίες, συνταγές | Είμαι Φοιτητής
to-neo-scholeio-se-sunergasia-me-to-pan-peiraia-dhmiourgoun-ena-neo-ekpaideutiko-ergaleio-

Το Νέο Σχολείο σε συνεργασία με το Παν. Πειραιά δημιουργούν ένα νέο εκπαιδευτικό εργαλείο

Το πανεπιστήμιο Πειραιώς σε συνεργασία με το νέο σχολείο δημιούργησαν και δημοσίευσαν με το ξεκίνημα της καινούργιας σχολικής χρονιάς μια νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που θα αποτελέσει επανάσταση στο χώρο της εκπαίδευσης.

Στόχος των δημιουργών της πλατφόρμας είναι, να χρησιμοποιήσει τις τεχνολογίες της πληροφορικής ώστε να προσεγγίσει με πρωτοποριακό τρόπο την διδασκόμενη ύλη με διάφορες διαδραστικές εμπειρίες μάθησης.

Η ιστοσελίδα που ονομάζεται newschool.gr περιέχει αμέτρητα κείμενα, βίντεο, τραγούδια, φωτογραφίες, πίνακες ζωγραφικής, ταινίες. Διαδραστικές ασκήσεις, έρευνες, σχεδιαγράμματα εκθέσεων, εξωτερικούς συνδέσμους, δραστηριότητες παραγωγής λόγου κ.α. και είναι διαθέσιμη προς όλους τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους γονείς.

Στην πλατφόρμα παρέχονται χρήσιμα εργαλεία, συμβουλές και πολύ εκπαιδευτικό υλικό υλικό βασισμένο στις οδηγίες του υπουργείου παιδείας για να διαμορφώσουν και να αναπτύξουν την εκπαιδευτική διαδικασία. Οι μαθητές μαθαίνουν να κάνουν σωστή έρευνα και να εφαρμόζουν δημιουργικά τις γνώσεις τους, ενώ οι γονείς χωρίς να χρειάζονται ειδικές γνώσεις μπορούν να μπούν στο πνέυμα τις διδακτικής διαδικασίας.

Στη νέα αυτή ιστοσελίδα βρίσκεται διαθέσιμο το μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας για όλες τις τάξεις του γυμνασίου ενώ σύντομα θα προστεθεί και νέο υλικό με νέα μαθήματα.

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση email δεν θα δημοσιευθεί. Τα απαιτούμενα πεδία σημειώνονται με *

You may use these HTML tags and attributes: <a href='' title=''> <abbr title=''> <acronym title=''> <b> <blockquote cite=''> <cite> <code> <del datetime=''> <em> <i> <q cite=''> <strike> <strong>

Captcha

Μεταπτυχιακά

Βρείτε πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα που προσφέρονται από τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Εξελειγμένη αναζήτηση

Συνταγές

Περισσότερες συνταγές →

Ταινίες

Περισσότερες ταινίες →